Har coronakrisen gjort dig til den nye masterchef?

Har coronakrisen gjort dig til den nye masterchef?

Surdej, rugbrød, surdejsboller, syltede rødløg, fastelavnsboller, kanelsnurrer, hjemmelavet pizza. Bare for at nævne et par stykker af de ting, der har hittet i køkkenet gennem de sidste og efterhånden mange måneder.

Har du også brugt lidt ekstra tid i køkkenet under corona-krisen? Og er “lidt” endda en gedigen underdrivelse, fordi du har brugt utroligt meget ekstra tid i dit køkken? Jeg forstår dig godt. Der er efterhånden ikke så meget andet at tage sig til, vel?

Har du, ligesom resten af danskerne eksperimenteret med en stædig og ildelugtende surdej, der bare ikke ville, som du ville, og som alle de store Instagram-profiler ville og kunne?

Eller har du tyet til de sikre metoder og bagt dine helt klassiske, men stadig lige så lækre og velsmagende, kanelsnurrer, som du virkelig har haft mulighed for at optimere, men uden at kunne servere dem for nogle gæster (øv, var?)?.

Uanset årsagen er du ikke alene. Coronakrisen har – heldigvis, kan man vel godt være fristet til at sige – gjort danskerne helt vilde med at lave mad.

Opgrader dine køkkenskills med nye remedier

Har al denne tid i køkkenet samtidig gjort dig smerteligt bevidst om, at du bare slet ikke er i nærheden af at eje alle de remedier, som er yderst fornuftige at have, når man spenderer en masse tid i køkkenet og laver alt fra flæskesteg til flødeboller?

Bander og svovler du hver gang over – midt i opskriften selvfølgelig – at du (stadig) mangler det stegetermometer, du bare ikke har fået investeret i, fordi butikkerne (også stadig) holder lukket?

Frygt ej længere – Foodfreaks.dk kommer dig til undsætning. Foodfreaks.dk har samlet alt det, du har brug for, for at lave den lækreste, mest velsmagende og luksuriøse mad, du overhovedet kan komme i tanke om.

Om du skal grille den perfekte steg, om du skal lave den perfekte hjemmelavede pizza, eller om du vil give dig i kast med noget helt tredje og endnu mere avanceret, har Foodfreaks.dk med garanti, hvad du skal bruge for at optimere dit køkken, så du for alvor kan kalde dig selvudnævnt (bevares) masterchef.

Er du blevet nysgerrig og lige så sulten, som jeg er blevet bare af at skrive om mad? Så hop ind på https://www.foodfreaks.dk/ og gå på opdagelse i madens og køkkenredskabernes verden. Jeg lover dig, at din familie vil elske dig endnu højere og dine naboer og venner misunde dig over dine pludseligt opståede, men helt eminente køkkenskills.