Derfor vælger flere damp frem for røg

Derfor vælger flere damp frem for røg

Er du stadig i tvivl om, du skal udskifte de klassiske cigaretter med de nye fremadstormende e-cigaretter? Du kan godt tage springet, for fordelene er mange.

 

Bedre helbred

Du ser dem overalt i gadebilledet. Folk med de små dampapparater, som de har taget til sig i stedet for de gammeldags cigaretter med røg. Det er blevet populært at skifte, og det er til at forstå. For helt kort og basalt får du et bedre helbred ved at skifte røg ud med damp.
Hurtigt kan du se det på dine tænders sundhed. Tænderne bliver mindre gule, du undgår paradentose og din ånde bliver bedre. Og langsomt får du mere og mere overskud i din hverdag. Uden røg i lungerne kommer kræfterne tilbage i kroppen, din vejrtrækning og din kondition og dermed livet bliver lettere.

 

Mindre lugt i hjemmet

Men der er mange flere fordele ved at skifte til e-cigaretter . Det er trods alt de færreste, der fortsat ryger indenfor hjemmets fire vægge. Men selvom du går ud i haven, på altanen eller ned i gården og ryger, så kan røgen fortsat lugtes via dit tøj, din hud og dit hår. Ofte til stor gene for dem, du bor sammen med. Det undgår du helt ved at skifte til damp og e-cigaretter. Damp hænger ikke i tøjet, og spreder ikke den ubehagelige lugt. Og langt de fleste har ikke noget imod at du damper indendørs. Altså du får også en meget større frihed ved at skifte.

 

Alvorlige sygdomme

Også på lidt længere sigt bliver dit helbred markant bedre. Har du udskiftet de klassiske cigaretter med e-cigaretter, har du meget mindre risiko for at pådrage dig alvorlige sygdomme som KOL og kræft. KOL, en kronisk lungesygdom, udvikles hos op til 35 % af folk, der ryger dagligt, og er en dødelig sygdom. Omkring 85 % af lungekræfttilfældene i Danmark skyldes rygning, og rigtig mange overlever ikke dette. Skræmmende fakta. E-cigaretter er ganske enkelt et sundere alternativ

 

Spar penge

Det er forholdsvis let a komme igen med e-cigaretter. Det er bare at købe en startpakke med alt du skal bruge. Prisen er til at overkomme. Siden kan du bygge på med nye smage og andre features til dit dampapparat. Du skal nok investere lidt i starten af din karriere som damper. Men på lidt længere sigt sparer du mange penge. En typisk dansker, der normalt ryger 20 cigaretter om dagen, vil kunne spare mere end kr. 10.000 om året ved at skifte. Vel også værd at tage med. Det er oplagt tage springet så hurtigt som muligt.